Uncategorized

Besöksrekord 2016

2016 års GLUPSK på Dalsland var det fjärde i ordningen och mer än 4000 besökare passerade portarna till Fengersfors Bruk och Not Quite under helgen den 20 & 21 augusti. Vi är därför stolta över att kunna berätta av vi slog besöksrekord! Ett av årets nya inslag var operan ”öronmat – är dina öron också hungriga” som gjorde succé med fantastisk musik och kostymer som vände blickarna mot sig. Lokalproducerat i Väst lagade mat i köket hela helgen och bjöd på många spännande matsensationer. För öl-älskarna var lördagseftermiddagen en riktig hit. Torrskogs bryggeri bjöd in till scensamtal där de berättade om sin utmaning att starta ett ölbryggeri i Dalsland. Poppels Bryggeri bjöd in till ölprovning som var mycket uppskattad av alla som var där.

GLUPSK på Dalsland har hållit fast vid sitt koncept med matmarknad, workshops och föreläsningar i vacker miljö. Med överraskningar och programpunkter som passar både stor och små. Att blanda hejdlöst mat, måltider, musik, konst och kultur. Vi i GLUPSK på Dalslands Projektgrupp vill tacka alla som besökte oss under helgen. Vi vill också tacka alla volontärer, alla utställare, föreläsare, workshopsledare, föreningar, organisationer, vänner och familj som ställt upp och gjort GLUPSK på Dalsland till en fantastisk upplevelse. TACK!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *