Är du intresserad av att vara med?

Vi vänder oss till utställare/deltagare som är producenter, odlare, konsthantverkare/slöjdare/konstnärer m.fl. från Dalsland med omnejd som har produkter eller verk av hög kvalité och som kan kopplas till mat.

Kostnad: 600kr + moms, för båda dagarna. Önskar du två bord betalar du 1 000 kr + moms. För dig som behöver el, ingår den i priset. Foodtruck 1000 kr för båda dagarna (samma som för två bord).

Anmälan görs här nedan, där du fyller i alla frågeställningar. För dig som är ny utställare görs en bedömning av Glupsk arbetsgrupp. Inom fjorton  dagar efter anmälan får du besked och därefter en faktura. Observera att din plats är bokad först när fakturan är betald.

Övrig aktuell information kommer löpande.


Info om el

Tänk på att er egen utrustning ska vara i gott skick. Kablar och grendosor ska vara för utomhusbruk. All el som levereras föregås av jordfelsbrytare. Vid fel på er utrusning så måste den kopplas bort och får inte användas förrän den är reparerad.

Vad ska elen användas till?

Beskriv vad elen ska användas till nedan, exempel kassaregister, matlagning mm. Vid matlagning beskriv om det gäller frityrkokare, stekhäll mm och antal enheter samt hur många W (Watt) apparaterna är på.

Ange längd, bredd och höjd nedan. Skicka sedan en bild på vagnen till: barbro@glupskpadalsland.se. En foodtruck eller matvagn kräver lite mer av vår elektriker så vi behöver mer information från er för att kunna förbereda er ankomst på bästa sätt. 

Bilfritt område

Området är bilfritt. Gratis parkering finns i anslutning till området. Vi tillåter bil på området endast i undantagsfall och mot en avgift, 100 kr/dag. Är ni beroende av att ha er bil på området klicka i "ja-rutan" så kontaktar vi er angående detaljer.