Är du intresserad av att vara med?

Vi vänder oss till utställare/deltagare som är producenter, odlare, konsthantverkare/slöjdare/konstnärer m.fl. från Dalsland med omnejd som har produkter eller verk av hög kvalité och som kan kopplas till mat och måltiden som upplevelse. Glupsk arbetsgrupp ansvarar och väljer tillsammans ut årets utställare.

Kostnad: 600kr + moms, för båda dagarna.
Då ingår 2 meter bord med duk samt eluttag för de som behöver (OBS, fyll i nedan) Dessutom kommer ni synas i Glupsk på Dalslands programblad, på hemsidan och i annan marknadsföring.

Önskar du två bord betalar du 1000 kr + moms för båda dagarna.

Intresseanmälan är öppen till början av juni. Därefter beslutar Glupsk arbetsgrupp vilka som blir utställare 2018. Därefter skickas en faktura till er utvalda. Observera att er plats är bokad först när fakturan är betald.

Övrig information aktuell för er utställare kommer löpande.


Info om el

Tänk på att er egen utrustning ska vara i gott skick. Kablar och grendosor ska vara för utomhusbruk. All el som levereras föregås av jordfelsbrytare. Vid fel på er utrusning så måste den kopplas bort och får inte användas förrän den är reparerad.

Bilfritt område

Området är bilfritt. Gratis parkering finns i anslutning till området. Vi tillåter bil på området endast i undantagsfall och mot en avgift. Är ni beroende av att ha er bil på området klicka i "ja-rutan" så kontaktar vi er angående detaljer.