LAGEN SOM TÄVLAR

Sex lag kommer under GLUPSK på Dalsland att tävla i SM i utomhusmatlagning - deltävling 5. Vem går vidare till den stora finalen i Skövde?

25 augusti kl. 10.00 - 15.00

Team Säfflesmaker

Deltagare: Peter Sjölin, Joakim Sjölin och Björn Bergwall
Lagbeskrivning: Peter 55 år jobbar på förskola, Joakim 25 år utbildar sig till undersköterska, Björn 71 år pensionär. Alla har de ett gemensamt intresse, LAGA MAT.

Norrqvarn

Deltagare: Gunnar Van Rijn, Emelie Nielsen och Magnus Johansson
Lagbeskrivning: Deltagarna Jobbar på Norrqvarn hotell & konferens samt restaurang Krubb.

Hjorten och Ägget

Deltagare: Carina Hansson, Astrid Ohlsson och Jimmy Funevall
Lagbeskrivning: Carina är delägare till Torggummans ägg och älskar att laga mat. Astrid är kock med många års erfarenhet som driver Åttingsbergs hjort. Jimmy är erfaren kock som sadlade om till äggsäljare som älskar att stå vid spisen.

Svenska Jägareförbundet

Deltagare: Stéphanie Persson, Janne Karlsson & Magnus Fabbe Nilsson
Lagbeskrivning: Stéphanie  är mästare på efterätter. Janne är grym på pinnbröd. Fabbe är en mycket lyhörd sidekick. Honnörsord för alla 3 är viltmat, naturligt och närproducerat.

Lovisebergs Herrgård

Deltagare: Nova Vegerif, Jens Nordstrand, Lars Gustavsson
Lagbeskrivning: Nova rektor bra på vegan-kost Lars bagare bra på eldning och kullerbyttor, Jens är bra på höns och att köra skördetröska.

 

Mat!

Deltagare: Micke Karlsson och  Thomas Fridlund
Lagbeskrivning: Livsnjutare med en viss tävlingsinstinkt. ”Mår magen bra mår människan bra”.

SM I UTOMHUSMATLAGNING  – DELTÄVLING

RÅVARUKORGEN

Hela GLUPSK på Dalsland är fullt av medverkande producenter. Självklart har vi fyllt råvarukorgen, som deltagarna ska använda till sin matlagning, till bredden med fantastiska råvaror från dem.