skapar du konst med mat

 

Då har vi ett erbjudande till studenter, före detta studenter och anställda vid Stenebyskolan och HDK Steneby samt medlemmar i Not Quite! Vi letar just nu programaktiviteter så som workshops, installationer med mera, som ska anknyta till mat eller måltid.

 

WORKSHOPS / PERFORMANCE

Vill du vara med och anordna en aktivitet under evenemanget? Det ska vara publikvänligt och får gärna vara lockande för barn.

Gör så här: Beskriv din idé kort, gärna med bild, ange målgrupp. Kontakta vår projektledare Mattias Lind , info@glupskpadalsland.se eller 070-9949536.

Vi behöver ditt svar senast den 1 juni!

Glupsk på Dalsland har funnit sedan 2013 och har varit en succé sedan starten med över 4 000 besökare. Arrangörerna bjuder in tillsammans med 50-talet utställare till ett matevenemang av sällan skådat slag där upplevelser kring mat, kultur och måltid erbjuds i den fina miljön på Fengersfors Bruk. Det dalsländska hantverket står i fokus med lokala odlare, förädlare, bagare, fiskare, konsthantverkare och konstnärer m.fl. kan visa upp sig. Som besökare får man smaka, prova, lära, se, handla, skratta och självklart ta del av vårt kulturprogram under två dagar.