GLUPSKMIDDAG

Flerrätters middag med kockarna Anna Bengtsson och Sven-Erik Larsson som utgår från de lokala matproducenterna och skapar en unik smakupplevelse. En vokalist och en cellist underhåller. En riktigt trevlig kväll helt enkelt! 

Lördag kl. 19.00 - 21.00

Meny
- Krämig getyoghurt, nyskördade betor, purjoaska och honungsrostade frön.
- Kalvdansdille med krispig potatis, lättsyrad gurka och krondill.
- Koloumi (halloumi på komjölk) med tomatsalsa och kryddig lammkorv.
- Risotto med variation på svamp, ost och färsk salvia.
- Bakad struts med råkaffe, färsk vitlök och sauterade bönor.
- Vispad färskost med vit Caprin, hallon och smörstekt kanelbulle.

Pris: 395 kr/person
Begränsat antal platser. Boka plats genom att maila: middag@glupskpadalsland.se