BRA ATT VETA

GLUPSK på Dalsland
Fengersfors Bruk
27 & 28 augusti 2022
Kl. 11-16

Hitta hit

Fengersfors Bruk och Not Quite ligger i det lilla samhället Fengersfors i Åmåls kommun. Hit kommer du enklast med bil men det är också möjligt med cykel, kanot, båt och motorcykel. Det går tyvärr inga ordinarie lokaltrafikbussar under lördagen och söndagen.

Fengersfors ligger 11 km från Europaväg 45, där man svänger av mot Fengersfors och Dals-Långed vid macken i Tösse strax söder om Åmål. Alternativt tar man 172:an från Uddevalla och svänger av mot Åmål och Dals-Långed och fortsätter 18 km efter Dals-Långed.

Adress:
Fengersfors Bruk
Fabriksvägen 2
66295 Fengersfors

INTRÄDE

Helgentré – 150 kronor oavsett när du kommer under helgen, men då kan du komma och gå som du vill. Du kan betala med kort, Swish eller kontant i entrén. Upp till 18 år, fri entré.

KONTANTER

Det finns ingen uttagsautomat i närheten av Fengersfors och det är inte överallt du kan betala med kort under GLUPSK på Dalsland. De flesta brukar dock använda Swish. 

PROGRAM

Alla föreläsningar, workshops och aktiviteter i programmet ingår i entrépriset. För kvällsaktiviteter tillkommer en extrakostnad och förbokning.

PARKERING

Kostnadsfri parkering vid fotbollsplanen. Det ska vara skyltat och personal hjälper till på plats. Handikapparkering finns vid Fengersfors Bruk. Särskild parkering för utställare och medverkande.

FOTOGRAFERING FÖREKOMMER

Under GLUPSK på Dalsland kommer vi att fotografera. En del fotografier kan hamna på vår hemsida eller på våra sociala medier. Om du upptäcker att du finns med på bild och misstycker är du välkommen att kontakta oss på info@glupskpadalsland.se så tar vi bort bilden.

Camping

Fengersfors IK driver en enklare camping uppe vid Knarrbysjöns vackra badplats, gångavstånd till festivalen. Det finns plats att tälta, några ställplatser, utedass och sjö samt grillplats. 100kr per plats. Betalning sker via Swish på nr 1230875567 (Fengersfors IK). Matbutiken Handlarn i Fengersfors har öppet måndag-onsdag 10-18, torsdag fredag 10-19, lördag söndag 12-16.

HITTA BOENDE

Det finns många boenden att välja mellan i närliggande Åmål, Bengtsfors och Melleruds kommuner. Våra B&B i Fengersfors blir snabbt uppbokade men både Åmål och Bengtsfors ligger ca 20 min bort. Du hittar alla boenden i Dalsland här: www.dalsland.com

Hjälp oss Källsortera!

Vi vill vara en klimatvänligt festival. Därför uppmuntrar vi alla att undvika plast och vi källsorterar allt avfall. Hjälp oss genom att slänga allt ert skräp i rätt sopkärl. Ta gärna med din egen kasse eller korg till dina inköp!