BRA ATT VETA

GLUPSK på Dalsland
Fengersfors Bruk
24 & 25 augusti 2019
Kl. 11-16

INTRÄDE

Helgentré – 100 kronor oavsett när du kommer under helgen, men då kan du komma och gå som du vill. Du kan betala med kort, Swish eller kontant i entrén. Upp till 18 år, fri entré.

KONTANTER

Det inte finns ingen uttagsautomat i närheten av Fengersfors och det är inte överallt du kan betala med kort under GLUPSK på Dalsland. De flesta brukar dock använda Swish. 

FÖRELÄSNINGAR

Alla föreläsningar i programmet fram till kl. 16.00 ingår i entrépriset. För kvällsaktiviteter tillkommer en extrakostnad. 

PARKERING

Kostnadsfri parkering vid fotbollsplanen. Det ska vara skyltat och personal hjälper till på plats. Handikapparkering finns vid Fengersfors Bruk.

FOTOGRAFERING FÖREKOMMER

Under GLUPSK på Dalsland kommer vi att fotografera. En del fotografier kan hamna på vår hemsida eller på våra sociala medier. Om du upptäcker att du finns med på bild och misstycker är du välkommen att kontakta oss på info@glupskpadalsland.se så tar vi bort bilden.

Camping

Fengersfors IK ordnar med enklare camping uppe vid Knarrbysjön. Den öppnar under fredagseftermiddagen. Det finns utedass och sjö  samt några elplatser. 100kr per plats. Betalning sker på söndag morgon.  Matbutiken har öppet till kl. 15.00 på lördagen. Söndagen har de stängt.

Hitta hit

Fengersfors IK ordnar med enklare camping uppe vid Knarrbysjön. Den öppnar under fredagseftermiddagen. Det finns utedass och sjö  samt några elplatser. 100kr per plats. Betalning sker på söndag morgon.  Matbutiken har öppet till kl. 15.00 på lördagen. Söndagen har de stängt.Fengersfors Bruk och Not Quite ligger i det lilla samhället Fengersfors i Åmåls kommun. Hit kommer du bäst med bil men det är också möjligt med cykel, kanot, båt och motorcykel. Det går tyvärr inga ordinarie lokaltrafikbussar under lördagen och söndagen.

Fengersfors ligger 11 km från Europaväg 45, där man svänger av mot Fengersfors och Dals-Långed i Tösse. Alternativt tar man 172:an från Uddevalla och svänger av mot Åmål och Dals-Långed och fortsätter 18 km efter Dals-Långed. Om du kommer norrifrån så ska du ta in på väg 164 mellan Åmål och Bengtsfors och vid Edsleskog ta av mot Fengersfors. Det är 6-8 km från Edsleskog beroende på vilken av de mindre vägarna du tar in på.

Adress:
Fengersfors Bruk
Fabriksvägen 2
66295 Fengersfors