Nyhet

Renske Spek kommer till GLUPSK!

Testa något kroppsligt, musikaliskt, roligt, tillsammans! Att spela afrikanskt slagverk djembe innebär allt det här! Under 30 minuter lär vi oss grungslagen, spelar olika rytmer med variationer och vi lär vi oss en hel låt och kanske någon vågar ett solo!

Om djemben
Djemben är en handtrumma och kommer ursprunglig från västra Afrika. Man sitter eller hänger den med ett band rund axlarna och håller den mellan benen och spelas med händerna. Det finns tre olika slag på trumman och att spela kan vara fysisk krävande men samtidigt utmanande!

Om Renske
Klassisk slagverkare från Holland som fick b a utbildning på djembe av Ali N’Diaye Rose på musikhögskolan i Haag. Brinner för många instrument och många form av musik och vill gärna dela glädjen musik kan ge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.