Uncategorized

Tack för ett härligt GLUPSK på Dalsland 2017

Publicerad

Wow, vilken härlig festival det blev! Vi i projektgruppen GLUPSK på Dalsland lyfter på hatten och tacka alla som var med och gjorde GLUPSK på Dalsland 2017 helt fantastisk.

I år firade vi fem år och över 4000 besökare passerade våra grindar under helgen 26 & 27 augusti. Vi kunde bjuda på allt från musikaliskt vemod och skräpförädling till kakdrottning och kändiskock. I år satsade vi lite extra på det GLUPSKA Köket, vilket var en riktig hit och god mat lagades utan stop hela helgen. Hjärtat av GLUPSK på Dalsland var så klart vår härliga matmarknad där lokala matproducenter sålde och visade upp sina produkter med mycket matkärlek i. Årets utställare blev Swedish Country Living. Barnen lekte i halmen och klättrade på björnen Blåbärsmums och alla verkade smaka, lyssna, njuta, se, uppleva och bara vara. Precis som det ska vara när det är GLUPSK på Dalsland.

GLUPSK på Dalsland har hållit fast vid sitt koncept med matmarknad, workshops och föreläsningar i vacker miljö. Med överraskningar och programpunkter som passar både stor och små. Att blanda hejdlöst mat, måltider, musik, konst och kultur. Allt för att lyfta och synliggöra den lokalproducerade maten, konsten och konsthantverket i Dalsland. Vi i GLUPSK på Dalslands Projektgrupp vill tacka alla som besökte oss under helgen. Vi vill också tacka alla volontärer, alla utställare, föreläsare, workshopsledare, föreningar, organisationer, vänner och familj som ställt upp och gjort GLUPSK på Dalsland till en fantastisk upplevelse. TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.