Uncategorized

GLUPSK på Dalsland den 25 & 26 augusti 2018

Publicerad

GLUPSK på Dalslands-tåget rullar vidare och vi i projektgruppen har redan börjat planera GLUPSK på Dalsland 2018 som kommer att gå av stapeln den 25 & 26 augusti. Då hoppas vi på ännu fler utställare, spännande föreläsare och härliga matupplevelser. Det finns fortfarande mycket att utveckla och förbättra. En uppgift vi kastar oss in i med hull och hår. Vi har massor av tankar, idéer och pratar mycket om inspirerande människor och projekt som förändrar världen till det bättre genom innovativ matproduktion som förenar människor.

Har du spännande idéer eller förslag på programpunkter inför GLUPSK på Dalsland 2018. Hör gärna av dig till oss på: info@glupskpadalsland.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.