Nyhet

Bodil är projektledare 2019

Bodil är projektledare 2019

I år är det Bodil Söderlund som tagit över posten som projektledare och utställaransvarig för GLUPSK på Dalsland. Bodil är en av GLUPSK-gängets mest rutinerade och i år tar hon över stafettpinnen efter Lisa Malm och Barbro Erlandsson Bratt.

Bodil har stor passion för bra och närodlad mat och du hittar henne ofta i köket bland grytorna på Upperud 9:9. När vi behövde en ny projektledare var Bodil ett självklart val och vi är så glada att hon tackade ja. Så om du har förslag på några spännande föreläsare eller vill vara med på vår härliga matmarknad – är det Bodil du ska prata med!

Bodil Söderlund
Mail: bodil@glupskpadalsland.se
Mobil: 073-9035807

 

2 reaktioner på ”Bodil är projektledare 2019

    1. Hej! Sitter du på mobilen? Det ska funka dåligt har jag förstått. Du kan maila uppgifterna till mig så fyller jag i dem! MVH Bodil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.