Uncategorized

Vi har bildat förening

Den 18 november 2019 bildades föreningen GLUPSK på Dalsland. Detta under ett fartfyllt och entusiastiskt möte på Åmåls Stadshotell.

I sju år har vår festival arrangeras som ett projekt på initiativ av Dalslands Turist AB. Under åren har det stått klart att GLUPSK på Dalsland har varit en succé och är här för att stanna. Därför beslutades det att GLUPSK på Dalsland ska bli en förening. En förening som samlar alla de krafter som verkar för hållbar och hantverksmässig matproduktion och kultur i Dalsland med omnejd.

Så nästa år kommer vår härliga mat- och kulturfestival att arrangeras av en självständig förening, fast med samma glada projektgrupp som vanligt. Vi hoppas att bildandet av föreningen ska öppna upp för nya spännande idéer, nya samarbeten och möjligheten att ta GLUPSK på Dalsland mot nya höjder.

Medlemskap

Vi hoppas så klart att det är många som vill vara medlemmar i vår förening. Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar.  Efter det konstituerande mötet den 18 november arbetar vi nu med att registrera föreningen så att vi får ett organisationsnummer och allt annat som hör till en förening, däribland ett bankkonto.

Så i början av år 2020 kan vi öppna föreningen för medlemskap. Vi hoppas du vill vara med!

Styrelsen

Ordförande – Johan Abenius

Vice Ordförande – Sara Fogel Rödin

Sekreterare – Emma Augustsson

Kassör – Rikard Brax

Ledamöter –  Barbro Erlandsson Bratt, Marianne Westman, Espen Hansen & Lisa Malm

Suppleant – Bodil Söderlund

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.