Uncategorized

Nytt kök med Lokal Meny

Publicerad

En av årets nyheter är Lokal Menys eget kök i Oceanhallen. Där får besökaren möjlighet att inta en högkvalitativ lunch baserad på lokala råvaror.

I Lokal Menys kök kockar en av våra deltagande restauranger från Dalsland – Ragneruds Kök vars profil rimmar till fullo med Lokal Menys värderingar. För Ragneruds Kök är det viktigt att arbeta hållbart det gör de genom att använda sig av närproducerade råvaror och så naturliga produkter som möjligt. De väljer alltid svenskt och vill alltid kunna välja lokala råvaror och produkter från Västsverige samt Dalsland.

I restaurangen använder de naturen som skafferi och hittar många ingredienser i skogen som de har med i deras mat- och dryckesmenyer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.