Nyhet

Välbekanta ansikten leder GLUPSK 2018

Vi är glada att kunna presentera att 2018 års projektledare för GLUPSK på Dalsland är Barbro Erlandsson Bratt och Lisa Malm. Två superrutinerade GLUPSK på Dalsland-veteraner som tillsammans med projektgruppen kommer att göra GLUPSK på Dalsland 2018 till sommarens härligaste evenemang.  Barbro kommer som vanligt att ansvara för vår matmarknad med alla härliga utställare medan Lisa kommer att fokusera på våra programpunkter.

Till vardags driver Lisa stenugnsbageriet ”Brukets Godaste” i Fengersfors tillsammans med Sandra Ottosson, som även hon är med i projektgruppen för GLUPSK. Barbro är pensionär, men hon är engagerad i så många projekt och föreningar att det är något vi tar med en smula salt.

Planeringen och förberedelserna inför GLUPSK på Dalsland 2018 pågår för fullt. Glöm inte att följa oss på sociala medier om du vill hålla dig uppdaterad om vad vi kokar ihop. Den 25 & 26 augusti kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.